Hotel Blue Sky ****

Ez a szállás 2 perces sétára van a vízparttól. A Sarandë városközpontjától 2 km-re fekvő Hotel Blue Sky szálláshelye 2014-től napernyőkkel és napágyakkal ellátott, saját, kavicsos stranddal várja vendégeit, mely mindössze 100 méterre található. A helyszíni étteremben helyi specialitásokat szolgálnak fel. A szobák erkélyéről a Jón-tengerre és Korfu szigetére vagy a környező hegyekre nyílik kilátás.

A légkondicionált szobákban síkképernyős, műholdas TV, szekrény, minibár, íróasztal, zuhanyzós, privát fürdőszoba, valamint a hegyekre vagy a tengerre néző, bútorozott erkély áll rendelkezésre.

A Wi-Fi a szálláshely egész területén ingyenes. A reggelit mindennap a helyszíni étteremben szolgálják fel. Az étterem mellett egy pizzéria is várja a vendégeket. A szálloda parkolója ingyenesen használható. 2014-től privát strand szolgálja a kellemes kikapcsolódást.

Sarandë vára 4 km-re, míg a Butrinti Régészeti Park 15 km-re található. Ksamil gyönyörű strandjai mindössze 10 km-re, a görög határ pedig 15 perces autóútra fekszik.

A városközpontba menetrend szerint közlekedő buszok közvetlenül a szálláshely előtt állnak meg, míg Himara kisvárosa 55 km-re tálható.