Mucobega Hotel ****

A Sarandë településén fekszik a kavicsos privát strandján ingyenes napozóágyakat és napernyőket biztosító Beach Hotel Mucobega, és légkondicionált szállásokat kínál, melyek mindegyike erkélyes. A szálláshelyen vízi sportolni lehet, tengerparti bár működik, továbbá az egész területén ingyenes a Wi-Fi.

A Beach Hotel Mucobega szobái síkképernyős kábel-TV-vel, íróasztallal és hűtőszekrénnyel rendelkeznek. Hajszárító és ingyenes piperecikkek is igénybe vehetők a saját, zuhanyzós fürdőszobákban. Az összes szobából a tenger látványa tárul a vendégek elé.

A szálloda étteremmel, kerttel és terasszal is rendelkezik. A kellemes időtöltést közös társalgó és játszótér is szolgálja. Igény szerint különböző egynapos túrákat és kirándulásokat is szerveznek. A helyszínen ingyenes, privát parkolásra nyílik lehetőség.

A 10 km-re található Lekurs várából panorámás kilátás nyílik Sarandë városára. Az UNESCO Világörökség listáján szereplő Butrint települése és a Butrinti Nemzeti Park 20 km-re fekszik a szállodától.

Alig 2,5 km-re található Sarandë központja és kikötője, ahonnan Korfura indulnak kompok.A központi buszpályaudvar csupán 3 km-re helyezkedik el.